| cristi 25 a întrebat:

Beau mananc dorm fumez nu duc lipsa de nimic si sunt tot slab, am 1, 83 cm si am 73 kg si vreau sa ma mai ingras macar 10 kg, are cineva vreo idee?'?
deci am somn mancare nu am stresuri nimic de geul sa ma faca sa slabesc mananc normal nu manc ca porcu sau din joi in paste si degeaba...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adina a răspuns:

Deci tu esti perfectstraight face
Altii vor sa slabeasca tu vrei sa te ingraslaughing
Off off
Uite am calculat cevalaughing

Datele dvs nutritionale

Sex: masculin
Varsta: 20 ani
Greutate: 73 kg
Inaltime: 183 cm
Activitate fizica: Foarte scazuta

Rezultate:

IMC = 22 - Greutate normala
Greutatea ideala = 75 kg

intre 18. 51 si 24. 99 - Greutate normala

happy

12 răspunsuri:
| BubbleA a răspuns:

Incearca sa te lasi de fumat si ai sa vezi ca in cateva saptamani o sa te ingrasi sau daca nu vrei sa te lasi de fumat ia cateva pastile de vitamina C, alta solutie nu cred ca este.
Cel mai indicat ar fi sa te lasi de fumat asa impusti 2 iepuri din lovitura.

| dragutzyka29 a răspuns:

Simplu
mananca mancare fast-food si te ingrasi cu siguranta

| Diana_3268 a răspuns:

Mananca de la fast food. Grasimi, dulciuri, carne de porc happy
Si de multe ori pe zi. Masa cea mai consistenta sa fie cea de seara.
Bafta la ingrasat!

Răspuns utilizator avertizat
| 009 a răspuns:

Incearca sa mananci mai mult carne de vita, porc decat carne de pui, curcan, peste...bauturi acidulate, fara lamaie si condimente pentru ca acestea ard grasimile

| Vampii a răspuns:

Nu inteleg dc vrei sa te ingrasi.nie mi se pare ca esti bine asa cum esti fratele meu are 20 de ani 1. 82 si 75 de kg i nu se plange ba chiar arata foarte bine

| Lili_9060 a răspuns:

Ia o pastila happy

| Pufuleteeeee a răspuns:

Hei cristi... vroiam si eu anul trecut sa ma ingras.si in vara am pus 6 kg! dati seamalaughing ce bine ma simteam ca ma ingrasam asupra mea schimbarea aerului imi provoaca foamea de exemplu:de la oras la tara (unde e aerul mai curat)ai putea sa inkepi sa mananki mai gras adica cu mai multa grasimebig grinhappyhappy

| Lili_9060 a răspuns:

Vrei sa fii praf?(happy happy

| tedi90 a răspuns:

Baga slanina cu mustar si usturoi non-stop. big grin

| OanaG a răspuns:

Fumatul iti poate afecta greutatea, ai sa vezi ca dupa ce te vei lasa[daca te vei lasa de fumat], cei adauga cteva kg ca prin minune. Bafta la ingrasat!:*:*

| Marian_2691 a răspuns:

Ne spui ca nu duci lipsa de nimic, lasa tutunul si nu exagera cu sexul mai ales cind faci sex si pui un pic de suflet, atunci sa stii ca ala esti, dar tutunul trebuie sa fie primul eliminat de pe lista, eu m-am lasat foarte usor de fumat, un prieten chinez mi-a zis ca atunci cind imi vin e pofta de tigara mai buna e o femeie, iti descarci mai multa energie negativa, ce e aia energie negativa numai el stie