Deci tu esti perfect
Altii vor sa slabeasca tu vrei sa te ingras
Off off
Uite am calculat ceva
Datele dvs nutritionale
Sex: masculin
Varsta: 20 ani
Greutate: 73 kg
Inaltime: 183 cm
Activitate fizica: Foarte scazuta
Rezultate:
IMC = 22 - Greutate normala
Greutatea ideala = 75 kg
intre 18. 51 si 24. 99 - Greutate normala
Incearca sa te lasi de fumat si ai sa vezi ca in cateva saptamani o sa te ingrasi sau daca nu vrei sa te lasi de fumat ia cateva pastile de vitamina C, alta solutie nu cred ca este.
Cel mai indicat ar fi sa te lasi de fumat asa impusti 2 iepuri din lovitura.
Mananca de la fast food. Grasimi, dulciuri, carne de porc
Si de multe ori pe zi. Masa cea mai consistenta sa fie cea de seara.
Bafta la ingrasat!
Incearca sa mananci mai mult carne de vita, porc decat carne de pui, curcan, peste...bauturi acidulate, fara lamaie si condimente pentru ca acestea ard grasimile
Nu inteleg dc vrei sa te ingrasi.nie mi se pare ca esti bine asa cum esti fratele meu are 20 de ani 1. 82 si 75 de kg i nu se plange ba chiar arata foarte bine
Hei cristi... vroiam si eu anul trecut sa ma ingras.si in vara am pus 6 kg! dati seama ce bine ma simteam ca ma ingrasam asupra mea schimbarea aerului imi provoaca foamea de exemplu:de la oras la tara (unde e aerul mai curat)ai putea sa inkepi sa mananki mai gras adica cu mai multa grasime
Fumatul iti poate afecta greutatea, ai sa vezi ca dupa ce te vei lasa[daca te vei lasa de fumat], cei adauga cteva kg ca prin minune. Bafta la ingrasat!:*:*
Ne spui ca nu duci lipsa de nimic, lasa tutunul si nu exagera cu sexul mai ales cind faci sex si pui un pic de suflet, atunci sa stii ca ala esti, dar tutunul trebuie sa fie primul eliminat de pe lista, eu m-am lasat foarte usor de fumat, un prieten chinez mi-a zis ca atunci cind imi vin e pofta de tigara mai buna e o femeie, iti descarci mai multa energie negativa, ce e aia energie negativa numai el stie
Anonimulgrr întreabă: