| Fhjxfkjcdhh a întrebat:

Bebelușul meu de 7 luni a vomitat un lichid transparent și gelatinos după ce a băut apă, ce este, este ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate fii mucus...

| Violleta2022 a răspuns:

Daca continua sa vomite, luati-l si fugiti la spital.
Vedeti ce temperatura are copilul...

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cred ca este o mamica tanara si nepregatita. Ieri bebelusul avea 8 luni. Azi are 7 luni.

| Violleta2022 a răspuns (pentru darrio2007):

Am vazut si eu asta, dar ce sa mai spun...

| Fhjxfkjcdhh explică (pentru darrio2007):

Pe 12 împlinește 8 luni

| darrio2007 a răspuns (pentru Fhjxfkjcdhh):

Să-ți trăiască!

| Sophieka a răspuns:

Nu stiu daca intrebarea e reala...Mi se pare incredibil sa ai un copil pentru care nu esti pregatit...
Mergi fie la spital cu el acum, fie maine pui mana si suni medicul de familie sau mai bine te prezinti cu, copilasul.
Vezi ca exista grup mare pe Facebook cu Mamici... Ar fi bine sa ceri sfaturi / ajutor macar pe aceste grupe sau sa cauti terapeuti / organizatii care vin in sprijin familial / mono parental etc.
Fiindca e absurd... Oare stii sa-l stergi la fund si sa-i oferi toate cele necesare? Fa ceva ca nu te vad bine si nici pe viitor nu vad bine nici copilasul.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cel mai potrivit este să mergeți la doctor.

| Alex4322 a răspuns:

Ce inaltime are bebelusul, tu si sotul?

| darrio2007 a răspuns (pentru Alex4322):

Ce legătură are asta cu intrebarea? Raspunzi din plictiseală?