anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bei ceai din seminte de chimen?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GabyT10 a răspuns:

Ceaiul de chimenul ajuta la îmbunătățirea sistemului digestiv și întărirea sistemului imunitar, dar nu oricine poate consuma acest ceai.Chimenul poate reduce nivelul de zahar din sange si din aceasta cauza poate interfera cu medicamentele impotiva diabetului, care micsoreaza si ele nivelul de zahar din sange.Consumul excesiv de ceai de chimen poate avea efecte negative asupra sistemului digestiv, cauzand spasme.

| anonim_4396 explică (pentru GabyT10):

-Consumul excesiv de ceai de chimen - cum adica excesiv, daca beau o ceasca pe zi e prea mult?

| GabyT10 a răspuns (pentru anonim_4396):

A consuma odata pe zi, nu inseamna exces happy.Am prietena ce consuma peste 1 l de ceai de chimen pe zi, auzise ea ca o ajuta sa slabeasca.A ajuns la urgente, de asta am tinut sa specific ca excesul dauneaza.

Nu e pentru -dieta- sau ceva dar doar ma simt mai bine dupa ce beau
.
Deci ma bucur ca 100 ml pe zi nu inseamna exceshee hee

Daca iti place, eu iti doresc sa-l savurezi cu placere happy, nu face rau o cantitate asa mica.Sanatate multa iti doresc happy

Si prietenei tale :]

Iti multumesc frumos happy

8 răspunsuri:
| teo530 a răspuns:

Nu.

| DamianaA a răspuns:

Nu,imi place cel de ghimbir...

Întrebări similare