| taximetristul a întrebat:

Berea,este sau nu este buna pentru rinichi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Este buna pentru rinichi si rea pentru pancreas.

11 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Unele studii arată că da atâta timp cât nu e în exces.

| facepalmlol a răspuns:

Documenteaza-te si ai sa vezi ce chestii contine si din ce e facuta si n-o sa-ti mai vina sa bei.

| goinadacian a răspuns:

Da e buna.
te "curata" la rinichi ca sa zic asa

| lpavel a răspuns:

Da, este buna pentru curatarea rinichilor dar in exces devi alcolic si sa nu mai amintim ca : alcolul in exces dauneaza grav sanatatii!

| lola08 a răspuns:

Normal ca nu este buna! Doar e alcool.

| tudorviorel a răspuns:

Berea este buna pentru rinichi in special cea nemteasca ori plandeza cea de pe lanoi nu prea mai este facuta din malt si hamei are mai mult caramel.dar mai bun pentru rinichi este pepenele

| oAaaNaa a răspuns:

Da,este buna.dar nu in exces.cate un pahar din ala mediu pe zi.dar nu in dai peste caplaughingcate putin.si cafeaua e buna pentru. ficat, dar nu in fiecare zi.

| AdrianLovesYou a răspuns:

Nu cred ca berea este buna pentru un organ al corpului nostru... Si nici nu stiu carui ii face bine... Deci, cred ca NU

| Gardosh a răspuns:

Poi nu stiu... Da casa fi preventiv bea vin laughing

| loredanabogdanel a răspuns:

Da se zice ca e buna atat timp cat nu faci exces de ea!

| GabiiHaș a răspuns:

Da, daca o bei cu prietenii.

Întrebări similare