Citisem undeva ca o data la 2-3 zile. Bicarbonatul de sodiu. De sare nu m-am interesat, dar stiu ca bicarbonatul merge(l-am incercat de vreo 4 ori si are niste efecte imediate si de durata)
Buna. Eu stiam decat de sarea mare de bucatarie ca e buna pentru albirea dintilor, dar nu folosita in exces, doarece distruge smaltul dintiilor. E indicat sa o folosesti de 4-5 ori pe saptamana la un periaj de 2 ori pe zi ( o data cu sare si odata cu pasta de dinti).
Bicarbonat de sodiu de maxim 3-4 ori pe saptamana. Poti amesteca cu putina zeama de lamaie (sau lime) sau cu o capsuna pisata pentru efect mai puternic. Nu o sa aiba gust prea bun, dar curata dintii. Nu ii albeste ci indeparteaza petele aducandu-i la culoarea lor initiala. daca vrei ceva cu adevarat bun, mrgi la dentist si fa o igienizare (detartraj+periaj profesional). Costa, in functie de cabinet, in jur de 150-200 lei si este recomandata de 2 ori pe an.
Bicarbonatul este mai bun! Dar foloseste-l doar o data pe saptamana pentru a nu avea probleme! Succes!