| pupazagabriel a întrebat:

Bina ziua.Sunt baiat, am 17 ani si am inceput sa ma barberesc de jumatate de an.Am o barba foarte prospera ( adica imi creste repede si e foarte deasa), dar ceea ce ma deranjeaza mai mult e faza ca mi-a crescut par si deasupra ei, adica portiunea aia de sub ochi si as vrea sa scap de el epilandul.imi puteti da niste sfaturi in privinta asta sau cum ati putut scapa voi de el(fac apel la cei care s-au intalnit cu asta). Multumesc frumos si astept un raspuns, urgent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Razvan94 a răspuns:

Pai daca nu sti sa te barbieresti, presupun ca ai ajuns si pe acolo cu lama. Eventual scoate firele de par cu penseta daca nu sunt multe, sau cu ceara. dar in niciun caz sa nu barbieresti partea aia pentru ca o sa regreti.

| pupazagabriel explică:

Poi nu ma barberesc acolo.Mi-a crescut puf din ala si naspa, se observa.Tu imi recomanzi sa ma epilez?

| alex495 a răspuns:

Faza cu rasul face sa ti creasca barba deasa, mare, repede etc e falsa. Pur si simplu genetic si acolo trebuie sa ti creasca, vezi in familie cu i ii mai creste si o sa intelegi. In legatura sa scapi ce a mai buna optiune e sa pensezi parul de acolo, dupa vreo 50-100 de pensari in zona nu o sa ti mai creasca, pur si simplu foliculul o sa moara intr-un final de la atata tras de el