| SnakeDarius2000 a întrebat:

Bine deci, am 11 ani si am facut sex cu o colega la scoala...e normal? o sa mi se intample ceva?

P.S:fara injuraturi sau ceva care sa ma jicneascabig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MsBeatrice a răspuns:

Deci,nu te supara la 11 ani sa faci sex e inaceptabil..Nici n-ai ajuns sa te cunosti tu insati bine si, ai ajuns la astea. Daca ai facut-o neprotejat e riscul pentru fata sa ramana insarcinata, acum depinde de ea..Si nu stiu frate ..cum ai facut-o la 11 ani cand inveti sa scrii..., TU ai dat-o pe sex..in fine e pb ta..Altadata Gandeste si tu inainte!

3 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Da, daca are anumite boli, le poti lua si tu sau poate ramane gravida.

| iCappy a răspuns:

Stiu ca e veche intrebarea, dar LOOOOOOOOOOL.
La 11 ani spermatoizii nu sunt formati, deci e aproape inposibil sa o lasi insarcinata, alte probleme numai stiu, daca tu sau ia aveati virusul HIV (nu cred) sau alte chestii e rau. Puteti sa nu mai cresteti, sa nu mai faceti copii niciodata, nimic grav.))

| StelaDiana a răspuns:

Esti atat de destept, adica cum sa faci...la 11 ani! macar, data viitoare nu mai fa asta!