Psihozele erau la fel de raspandite; sunt boli uimitor de egal distribuite in spatiu si timp, cam 1, 5% din orice societate. Tulburarile de personalitate sunt boli, le trateaza psihiatrul, si erau mai raspandite in trecut, cand oamenii nu se fereau de ele.
Boli psihice au egzistat si in trecut, dar nu au fost tratati de psihologi si psihiatri, fiindca n-au existat.
Cei care au aut aemenea bolim pur si simplu au fost considerati nebuni si lumea le-a considerat ca atare.
Oricum bolile psihice se trateaza la psihiatrie nu cu gagici sau cu munca,auzi si tu cica daca iti iei o femeie gata scapi de o boala mentala,sa-mi arate mie cineva cum scapa de schizofrenie cu o femeie langa el,multe aberatii mai zic psihologii, de asta ei nu sunt medici, ci psihiatrii sunt adevaratii medici, care stiu cu ce se mananca "bolile psihice", pai eu m-am dus la psiholog si ala n-a facut nimic, aici la medic m-am simtit mult mai bine cu medicamentele, psihologu m-a pus sa-i fac 30000 de exercitii si sa muncesc 24/24 si nu s-a intamplat nimic, o pierdere de timp, auzi si tu daca mananca suc de sfecla rosie iti vindeci tulburare obsesiva, inteligent.
Nu erau mai putine, doar ca lumea habar nu avea de ele, nu exista educatie sau constientizare, mai als ca nici medicii nu le luau in serios si prin urmare nu se faceau studii.
Deeaandreea9156 întreabă: