| hiddenlove a întrebat:

Bube in interiorul guri a avut vreo cineva? stie vreo careva dsp ce e vorba sad ma ustura fft tare...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
5 răspunsuri:
| Nicole a răspuns:

Buna.
Da,daca se afla pe gingii mergi la farmacie si achizitioneaza o crema pentru gingii, mie asa mi-a trecut.Eram sa uit,nu manca dulce pana cand nu va trece, pentru ca te va durea mai tare.
Sanatate si numai bine.
Pa, pa.

| nellyneliana a răspuns:

Probabil este vorba despre afte.Intradevar ustura si dor foarte tare. si nici nu se pot trata cu ceva anume. Poti incerca sa mai calmezi usturimea cu Glicerina Boraxata pe care o aplici local.Pentru mai multe detalii cauta pe net despre aftele bucale.

| minnieee a răspuns:

Cred ca ai afte.Aftele se iau daca bei dupa cineva sau pupi pe cineva care are si el.
Trebuie sa te duci la doctor sau la farmacie iti va da ceva cu care sa te ungi pe ele.

| iulia7621 a răspuns:

Nu cred ca a avut cineva bube, doar pe limba sa ai basici

| gigicu01 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un doctor fiind ca de obicei aceste bube sunt cam rele ca sa zic asa

Întrebări similare