| corymmm a întrebat:

Bun a, sunt f.deprimata,ce ma sfatuiti sa fac :sa ma rog la Dumnezeu sa ma vindece, sau sa merg la doctor? am 40 ani si 2 copii mici, si nu stau bine cu banii.multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SaveTheNature a răspuns:

Apropo.Si eu am un copil de 9 luni. Stau in chirie.
Copilul meu a fost operat de o problema grava la colon.I-a fost extirpat o treime din colon.
Credinta in Dumnezeu m-a ajutat foarte mult de asemenea.

| corymmm explică (pentru SaveTheNature):

Multumesc pentru sfaturi.va doresc multa sanatate copilului si dvs. si incredere in Dumnezeu, El le rezolva pe toate

4 răspunsuri:
| SaveTheNature a răspuns:

Sincer. Ambele.
Ar trebui sa mergeti la un psihiatru. Va va ajuta foarte mult. Nu e o rusine. Majoritatea rudelor mele au fost macar odata in viata.
Matusile mele merg adesea in Italia, la "sclavit" la sters babe. Li se face dor de familie. Si inevitabil cad in depresie sau anxietate.
Dar mi-au spus clar ca imediat dupa sedinta la psihiatru si-au revenit.
Atentie nu psiholog. Psihologul este ok, se intinde la povesti, dar nu rezolva problema in profunzime. De ex problema financiara.
Psihiatrul intra in profunzimea problemei, si o trateaza in scurta perioada de timp. Inca de la primele sedinte, si primele pastile luate te vei simti alt om.
Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca iti permiti financiar niste vizite la un psiholog ar fi cel mai bun sfat.

| doctorandus a răspuns:

Antidepresivele nu sunt foarte scumpe si se dau pe reteta. Depresia e o boala, se trateaza. Du-te la medic.