| Tops a întrebat:

Bun deci am rezolvat problema cu unghia incarnata mai exact mi-a fost smulsachatterbox acum am ceva intrebari:
1 In cat timp imi va creste? Pot folosi nailexpert de la avon?
2 am observat ca locul unde ar trebui sa fie radacina unghiei este vanat si putin partea unde a fost coltul intrat, sa fie de la tinctura de iod sau de la pansamentul strans prea tare? e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Bibuşca a răspuns:

Buna!
Si eu am patit aceeasi problema ca a ta cand eram mai mica mi-am apucat degetul mare de la picior in poarta si mi s-a rupt toata unghiasadlaughing.Iti va creste in cate va saptamani sigur.Pai sigur ca e vanata daca a fost smulsa este si cu totul normal.Nu cred ca este de la pansament vanatura ci e de la unghie cand a fost smulsa din radacina normal ca acum este vanatasad, si eu zic ca este normal trebuie sa-ti dai cu alifii si sa-ti mai tii mult pe locul acela pansamentul, pana va creste unghia normal cum ar trebui.
Imi este putin mila de tine si sunt trista de povestea tasad sper ca te vei descurca si ca unghia se va face binehappy!

Răspuns utilizator avertizat