Daca tu esti constienta ca esti anemica, atunci ia in calcul si ca "iti caraie matele" din cauza foamei pe care-ti impui "sa ai silueta" de invidiat.
Durerea de apendicita se confirma prin apasarea burtei in partea STANGA (un medic cunoaste acest lucru), iar daca te doare si in mijloc (zona buricului sau dedesubt) atunci ai sansa si la un posibil ulcer gastric, mai ales daca manani neregulat, luand "ciupituri" in fuga, la ore dezordonate.
Determinarea exacta a cauzei durerilor se poate face prin ecografie si cateva analize, iar rezultatele investigatiilor isi vor spune cuvantul...
Am făcut şi ecg şi o serie de analize. Am anemie feriprivă severă, nu sunt anemică din cauza faptului că nu mănânc, mulțumesc oricum. Am făcut tratament pentru anexită şi s-a rezolvat. Sănătate.
Am avut o problema destul de asemanatoare, aveam dureri, dar apendicita nu era inflamata ca sa fie operata neaparat. dar am continuat sa am dureri si m-am operat, iar in timpul operatiei de apendicita chirurghul a descoperit un chist ovarian pe care l-a scos. Sanatate!
Deeaandreea9156 întreabă: