Daca ai trimitere, consultatia va fi gratuita. Reteta insa o vei plati singura, daca nu este reteta compensata, dar ma indoiesc ca iti va da asa ceva. In orice caz, e foarte bine ca ai fost la medic, pentru ca ei stiu cel mai bine ce sa iti recomande.
Ar trebui totusi sa mai si tunzi parul, pentru a ajuta la regenerarea lui. Sunt multe tunsori frumoase pentru parul pana la umeri sau chiar putin mai scurt, care avantajeaza pe oricine si, in plus, iti va fi si mai usor sa aplici tratamentul (care probabil va fi pentru scalp).
Daca iti da bilet de trimitere, consultatia va fi gratuita, insa daca vrei produsele gratis nu o sa le primesti deoarece in urmatoarele trei luni nu se mai elibereaza gratuit...
Daca vrei sa nu-ti mai cada parul, atunci trebuie sa consulti un dermatolog cat mai curand.
Buna DeeDiane!
Daca esti din Bucuresti sau din Giurgiu, iata cum te pot ajuta eu: iti fac un test de sanatate GRATIS, in urma testului se vor vedea ce lipsuri ai in corp, nivelul stresului si multe altele, apoi se vor recomanda, daca e cazul, suplimente naturale, pe care ti le vei plati. Daca iti convine ideea, ma poti contacta: daiamariana67@gmail.com
CUm se face testul asta? Sper sa nu fie Harbalife...
Tii in mana un senzor, cam 1 minut, se colecteaza informatii din corpul tau pe baza impulsurilor energetice trimise, se scoate un raport unde ni se arata deficientele tale. De profesie sunt psiholog dar am ales cu norma intreaga terapiile complementare. Nu, nu este Herbalife.
Deci e biorezonanta.Am facut asa o analiza.Nu mi se pare concludenta.
anonim_4396 întreabă:
User252426 întreabă: