De obicei dureaza 14 zile.Depinde de fiecare... un coleg de-al meu avea 18 cand a facut si in 7 zile i-a trecut. Dupa ce ti-au aparut acel cruste, incepe sa se vindece, mai dureaza 1-2 zile Bafta
Si eu am avut!
o sa-ti iasa si in cap, printre par
n-o sa poti dormi noaptea de la ele
nu poti sa te speli deloc pe cap
nu trebuie sa iesi afara
varicela va dura maxim 2 saptamani, depinde de la pers la pers
nu le sparge, nu le rupe, nu te scarpina iti va iesi semne
l poti da cu mixtura mentolata sa nu te mai manance @
fundix?
sau daca nu imi poti acorda fundix da-mi macar voturi, sa faci ce ti-am spus, altfel tot tu vei regreta!
ia'le ca pe niste sfaturi!
Pai si eu am avut varicela si mi-au trecut cam dupa 2 saptamani! ai grija sa nu le atingi pentru ca poate ti se vor sparge si vei raane cu urma pe toata viata! funda?
Pai eu am avut varicela, iar in prima saptamana e saptamana in care iti apara bubitele, abia pe la sfarsitul saptamanii incep sa se uisuce sau sa se sparga (acelea cu lichid in ele ). Cam asta e insanatosire grabnica, si mai ai de astepat.PS : Nu te scarpina asa tare o sa-ti ramana semne, dar eu am fost la doctor si iti da o solutie pentru a te da pe bubite.nu are efecte, dar te linisteste si nu te mai mananca asa rau. funda
Cred ca mai ai de stat intre 7 si 10 zile prietena mea cea mai buna a stat cu varicela 3 saptamani. Afara poti iesi pana toate bubitele au crusta.
Eu am 21 de ani si am avut varicela acum 2 luni. Am stat 14 zile. Au mai avut si 3 colegi varicela si ei tot 14 zile au stat.
Eruptia iti va trece peste vreo 10 zile. Semnele, in 3 luni (cele care nu le-ai rupt, fiindca cele rupte lasa cicatrici).
@RosseNameRalukDanootsa : Da, mi-au aparut de mult in cap, printre par, dar eu nu am porbleme pot dormii.si da, am fost la doctor si mi-a spus sa imi iau solutie dinaia, mentolata. Mersi de sfaturi, esti o scumpa!
14 zile? :O Pai de pe spate au inceput sa imi mai dispara . 14 zile cred ca e prea mult
sper ca intr-o saptamana, sau maxim 8-9 zile sa imi treaca.
Multumesc de raspunsuri!
Si eu am de 3 zile:-s peste tot, sper sa imi treaca in 6 zile altfel mi-a stricat toate planurile de vacanta... Dar totul depinde de la persoana la persoana depinde de organismul fiecaruia in cat timp o sa ti se vindece
. Cert e ca nu trebuie sa iesi deloc afara altfel ti se vor ascunde(vor disparea de pe piele) si vor aparea in interior. iar atunci vei avea nevoie de internare.