| AnaMaria18Carmen a întrebat:

Bunã TPU. De 4 zile mi se zbate ochiul drept si deja mă enervează. Doctoriţa de familie a zis că am lipsă de calciu. Iau niste pastile care conţin "fier, calciu, magneziu etc". Dar le iau de o luna pastilele si tot nu încetează. Cum sa fac sa scap de tâmpenia asta? Dau funda.
Edit* (fara superstiţii ca cica aduce noroc si nu mai stiu ce)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Te duci la doctorita sa-ti faca o trimitere sa-ti faci un rand de analize, daca analizele ies toate bune pe urma sa-ti faca o trimitere la un neurolog si te duci sa te consulte neurologul.

| AnaMaria18Carmen explică (pentru CuriousStuff):

Am facut analize. Dar au ieşit toate bune... Mi-a dat un tratament.

| CuriousStuff a răspuns (pentru AnaMaria18Carmen):

Am citit si raspunsul tau de mai sus. Probabil e vorba de prea mult stress. Daca dupa perioada asta stressanta o sa mai ai probleme mergi la un neurolog.

| AnaMaria18Carmen explică (pentru CuriousStuff):

Am mers si a zis ca cica :ai venit pentru atat? mi-a dat trimitere la psiholog...

| CuriousStuff a răspuns (pentru AnaMaria18Carmen):

Neurologul te-a vazut cu fasciculatii si ti-a dat trimitere la psiholog pentru ca ai vrut sa stii daca esti in regula? Du-te la altul... Dar cum am zis, doar daca asta persista si dupa ce trece perioada stressanta, acum probabil e de la stres si oricum medicul nu are ce sa-ti faca.

6 răspunsuri:
| Porcusorul a răspuns:

Stresul este cea mai probabila cauza.

| AnaMaria18Carmen explică (pentru Porcusorul):

Asa e. Sunt si clasa a -8a, am examen si mai sunt si nişte probleme de familie