| Natsuki a întrebat:

Buna 1. daca ti se sparg mai multe vene din nas, venele ti se vindeca sau se formeaza gheag de sange?
2. Daca nu ti se vindeca si ti se sparg mai multe ce poti pati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Ai nasul sau mai bine zis mucoasa inflamata ca, nd suflii creezi presiune si lezionezi (rupi) vasele de sange, fii mai bland cu nasul tau si lasa-l sa se vindece.

| Natsuki explică (pentru vocea):

Eu nu am problema cu asta, doar ma intrebam si nu gaseam raspuns.

| tickey a răspuns:

Ceea ce numesti tu sunt asa numitele vene sangerande. Aceste vene sunt foarte aproape de suprafata si in unele situatii se pot sparge. Eu am 2 vene de genu acesta. Pt a scapa definitiv de problema respectiva te duci la medicul ORL si cauterizeaza venele respective.

| AIeXxX a răspuns (pentru tickey):

El a intrebat daca se vindeca, nu cum sa scape de problema...

| tickey a răspuns (pentru AIeXxX):

Daca face cauterizarea, dispare problema, si se vindeca....Si da se vindeca dupa ce se sparge si se opreste sangele...dar pot sa se sparga oricand din nou.