Nu nu nu e glanda stai linistita corpul se modifica cu timpul deci metabolismul incetineste din nou iti recomand sa schimbi ceea ce mananci fa un meniu simplu si inca un lucru un pahar cu apa inainte de fiecare masa si cu 4 ore inainte de culcare nu manca.( ps nu te infometa mananca putin si mai des daca e nevoie)
E foarte putin credibil ce scrii tu acolo. O persoana care consuma 600calorii pe zi, chiar nu cred ca are energia necesara sa alerge 20km.
Am instalat pe telefon pedometru si acela imi arata cam cati pasi fac, ce distanta, cate calorii, etc...Eu fiind de la tara, sunt si invatata cu munca.Eu acum doi ani am fost grasa si am slabit enorm, dar cu timpul ma cam invartesc in jurul a 48-49 kg(eu avand candva 45-46kg).Mai mult as vrea sa-mi subtiez coapsele(am si piele lasata si sunt moi).Am acest pedometru instalat de aproape o luna si am inceput cu 1-2km si am crescut cate un km in fiecare zi.Acum fiecare crede ce vrea.
Slăbești mai usor cand e vremea rece. Cu un asemenea efort, pe frig, arzi mult mai bine grăsimea.
Nu te chinui prea mult, sportul e important dar si dieta( si aici ma refer la a manca sanatos nu prea putin nu a te infometa) alege o dieta care iti place mancaruri bune si sanatoase daca faci 10 km de alergari pe saptamana o sa arati perfect.
De la un timp, am pus cateva kg fara motiv(Nu sunt sedentara, nu bag in mine ca sparta si inainte slabeam repejor). Intr-un fel ma gandesc ca ar fi posibil sa mostenesc glanda tiroida de la mama.Am cautat pe internet si am gasit simptomele, care din pacate le simt si la mine, cu toate ca am gatul subtire si nu simt nicio umflatura cand apas.Totusi,prefer sa cred ca e doar o tulburare hormonala si stres si cu ambitie voi reusi sa dau jos aceste 3 kg chinuitoare.
Nu pot spune ca ma infometez, pentru ca eu de cand slabisem foarte mult si ajunsem la 45-46kg,am adoptat un fel de stil de viata, ci nu doar eu ci si stomacul meu, care se simtea plin mai oricand.Am si zile cand consum 800 de calorii, dar in general consum 600.De cateva luni am trecut printr-o perioada grea si cred ca totul a fost pe fond nervos.Voi incerca sa ma calmez si sa ma mai gandesc la mine.
Nu nu nu e glanda stai linistita corpul se modifica cu timpul deci metabolismul incetineste din nou iti recomand sa schimbi ceea ce mananci fa un meniu simplu si inca un lucru un pahar cu apa inainte de fiecare masa si cu 4 ore inainte de culcare nu manca.( ps nu te infometa mananca putin si mai des daca e nevoie)