anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna a aflat mama ca fumez si na mia tinut morala faza proasta e ca acum mi`e rusina sa i zic ca vreau sa ies afara, va crede ca iar ma duc la fumat...
ieri a aflat, dar nu stiu... ce sa fac pana la urma, cum sa o iau ca sa ma lese afara, sau cat timp sa stau in casa rolling eyes
thx! funda + voturiii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| justbleahh a răspuns:

Pai...incearca sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca a fost doar o incercare copilareasca.si ii spui ca ti-ai dat seama ca nu e bine pentru tine si ii spui ca accepti orice pedeapsa(asata o va face sa se inmoaie)si roag-o sa nu-i spuna lu taicatu
eu asa am facut da pe mine nu m-a certat prea tare fiindca i-am spus eu singura ca am incercat
bafta!

8 răspunsuri:
| axeldavid a răspuns:

Lasate de fumat tigarile nu sunt bune.

| lorrena97 a răspuns:

Eu zic macar azi sa stai pe acasa si abia maine seara de exemplu sa incerci sa iesi big grin bafta

| Lucia_Axani_1982 a răspuns:

Incearca o saptamana sa stai in casa la tv, calculator si sa nu faci nimic...in final (daca nu te pune ea sa m-ai iesi) intreab-o tu daca poti sa iesi...desi chiar acum ar fi o idee proasta

| Alin18 a răspuns:

Stai si u acasa azi si incearca so convingi ca nu o sa mai fumezi etc... asta numai daca chiar nu poti sa te lasi. eu zic ca mai bine ar fi sa numai fumezi dar infine asta nu ma priveste ...deci incearca so convingi ca nu o sa mai fumezihappy

| 4ever23 a răspuns:

Lasa-te de fumat si macar azi stai si tu in casa... Bafta!

| Awkesna a răspuns:

Tata stie...dar ei tin secret nu mai spun la nimeni, si daca incerc acum sa le explic nu i conving daca i ascult atunci se conving ca am inteles :-| si chiar pot sa ma las de fumat am facut un experiment 1 luna si am reusit, dar nu mai fumez nu mai pot vreau, scandalu cu parinti

| justbleahh a răspuns:

Cui dai funda?batting eyelashes

| KingOfDomination a răspuns:

Vb cu maica-ta si spune-i ca nu e bine in 2 luni o sa fie o victima top clinata nu e bine sa fumeziihappy