| Ancuta2992 a întrebat:

Buna. A avut cineva prurigo strofulus și știe cam in cat timp trece? Fetița mea de 5 ani are de o luna, ii apar și vezicule, am fost la câțiva medici dar nimeni nu a dat un răspuns exact de la ce ies aceste vezicule. așteptăm și panelul de alergii. Nu știu ce să mai fac sa nu ii mai apară.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Buna seara, fetita dv are o alergie cel mai bine este sa o vada un medic alergolog ca poate fi o intoleranta la anumite alimente sau muscaturi de tîntari, daca medicul de familie nu stie ce are fata dv sa va dea trimitere la alergologie si acolo îi va depista tipul de alergie pe care il are fata dv. Sanatate multa

| Ancuta2992 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Buna ziua.Am fost la alergolog, ne-a dat panelul și încă câteva analize, au ieșit bine cu excepția unui indicator care nu înțeleg ce înseamnă, abia luni avem din nou programare la medic pentru a citi rezultatele.

| Sophieka a răspuns:

Intra pe Facebook pe un grup mare pentru mamici si intreaba-le pe ele. Sper sa fiti bine. Insanatosire grabnica!