| numeandprenumeu1 a întrebat:

Buna
A facut cineva pregătire pentru admitere la umfcd cu prof Tudor Marinescu si Laura Găman si cum vi s au parut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Am înțeles. Faci pregătire cu profesori de la facultate ca să te ajute să intri. Sper să nu ajung să mă tratezi tu sau doamne ferește să mă operezi.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Și să te măriți cu un preot ca să-ți acopere cu celeritate greșelile.

| Nirvanaaa a răspuns:

Buna!
Nu știu dacă asta e cel mai bun loc in care poți intreba. Slabe șanse sa dai de cineva care a făcut cu doamnele profesor.
Eu am făcut doar la fizica cu o doamna profesor de liceu și tot am prins buget. Deci, merge cu oricine atat timp cât tu te tii de treaba.
Îmi amintesc ca doamna profesor Gaman mi-a predat vreo 2 cursuri de biochimie in facultate. Mi-a placut de dumneaei, preda bine.
Însă pregătirea la admitere e altceva. Probabil vor fi destul de mulți elevi, așa ca dacă ești genul mai timid sau cu multe întrebări, caută sa faci individual sau măcar in 2.
Bafta!