anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A folosit cineva capsula de slabit cu supa de varza? Sau ati auzit pe cineva care a folosit? Stiti daca sunt bune aceste pastile? happy Stiu ca nu este rubrica care trebuie dar. toata lumea intra aici laughing. Mersi! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| drhotzu a răspuns:

Fii atenta, sa inteleg ca ai 22 ani, singura si cea mai buna metoda de a slabiiESTE SA ITI MISTI CURU DE PE CANAPEA SI SA FACI MISCARE! mergi la sala, fa exercitii, daca nu ai bani alearga in parc, FA CEVA! frate toate cautati varianta usoara, cure pastile si mai stiu eu ce, si ca sa intaresc ceea ce am spus: am o buna prietena care a folosit niste pastile de slabit, si a functionat, numai ca i-a dat peste cap metabolismul si acum are 95 kg si nu mai poate efectiv sa slabeasca... asa ca MULT SUCCES CU PASTILELE!

2 răspunsuri:
| PwFuLeTeLe a răspuns:

Salut. Nu iti recomand prostiile pe care le vezi pe net. Sunt numai minciuni. Iti spun ce a facut o amica de'a mea si a slabit aproximativ 20 kg in 2-3 luni.
In primul rand si-a micsorat cantitatea de hrana. Manca doar o masa pe zi (aproape daca o manca si pe aia) si mere dinacelea acrisoare (in caz ca ii era foame sau o durea stomacul. Includea lamai in dieta. Limonada, salata cu zeama de lamaie etc. Si principalul lucru era ca alerga 10-20 ture pe stadion pe zi. O tura de stadion = 300metri deci fai calculele...

Deci cum spunea si cel de mai sus...lasa lenea si punete pe treaba tongue.

Bafta la slabit.

| bernylory a răspuns:

Lasa pastilele,incearca cu supa de varza facuta de manuta ta,la mine a functionat, am slabit cu supa dar si papilele mele gustative au fost multumite, desi unora nu le place supa de varza.mie mi-a placut pentru ca a fost facuta de mine si dupa gustul meu.succes