Eu zic sa folosesti pastile e cel mai bine!
Incerca sa-ti pastrezi calmul pe cat posibil SUCCES:*
Nu baga pastile.parerea mea ca sunt prostii. mai bine fa-ti un ceai asculta niste muzica relaxeaza-te.lasa pastilele
Draga Roxi, este o greseala sa iei "pastile " de calmare.Nici nu poti sa le cumperi decat cu reteta si mai dau si dependenta.Viziteaza o farmacie cu produse naturiste,intreaba farmacista si iti va indica ceaiuri (ex,teiul,sunatoarea, dar si altele)sau pastilute care sunt preparate tot din plante.Trebuie insa,sa vezi care este cauza nervozitaii tale : esti prea obosita,nu dormi suficient,stai prea mult pe net sau pur si simplu este o nervozitate datorata varstei (crestere,tulburari hormonale, emotionale ). Incearca sa duci o viata sanatoasa si totul va fi bine, chiar fara sa iei nimic!
Mmm, sincer nu sunt bune iti dau o stare de somnolenta..., mai bine incearca si calmeaza-te tu singura :*!
Eu am folosit Passiflora de la farmacie pentru o perioada de timp.Sincer au fost destul de eficiente si nu au creat dependenta iar somnolenta nu pot sa zic ca mi-a dat decat in primele 2 zile. Oricum daca te apuci de tratament e bine sa il tii o perioada.Mie mi-au ajuns 3 saptamani.
sweetlarysa întreabă: