| Andreea930 a întrebat:

A folosit cineva produsele din gama Gerovital Stop Acnee? Am acnee pe fata, și am 17 ani! Cum ar trebui folosite? Farmacista mi-a spus să mă spăl bine pe față și să dau cu ele. Și cu unul să mă dau de 2 ori pe zi! Dar nu am înțeles, trebuie să stau cu ele și 1 minut două? Sau dau cu ele și după mă clătesc cu apă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice produs are instructiuni de folosire, de ce nu le citesti? Nu clatesti tratamentul de pe fata, tenul se spala de doua ori pe zi (dimineata si seara ), pe tenul curat aplici tratamentele si le lasi pana la urmatoarea spalare ca sa actioneze.
Crema gel sebum control are o cantitate mica de niacinamida si ar putea sa aiba un efect slab asupra cosurilor, nimic spectaculos.

Medici dermatologi : Oana Spanu, Hatami Afshin, Victor Clatici sau Virginia Chitu.

| Andreea930 explică (pentru anonim_4396):

Nu are instrucțiuni de folosire, eu mă spăl le față, dau cu ele, stau 2-5 minute, și după mă clătesc cu apă

| anonim_4396 a răspuns (pentru Andreea930):

Daca este o crema tratament n-are ce efect sa isi faca in 2-5 minute, in plus iti degradezi bariera cutanata splandu-te atat de des, facand asta predispui tenul la iritatie, sensibilizare si deshidratare, iar un ten deshidratat ajunge sa fie o "invitatie" pentru bacteriile rele ce se afla pe piele, astfel sa te alegi cu si mai multe cosuri, infectii sau alte complicatii. Nimic in exces nu este bun.

Ai instructiunile pentru fiecare produs aici : https://www.farmec.ro/produse/criterii-593-gerovital-stop-acnee/1.html

Păi atunci cum să o folosesc? Să las până a doua și după să mă spăl dimineața? Farmacista așa mi-a spus, gelul să îl folosesc mereu și cremă o dată la 2 zile. Eu am vrut să cumpăr doar gelul, și ea mi-a spus că fără cremă nu va avea efect, și așa am cumpărat și crema Stop Accnee.

Crema o aplici seara pe tenul curat si dimineata o speli cu gelul de curatare.

Da, întii mă spăl cu apă, și după aplic gelul! Și cealaltă la 2 zile crema? Am gel și cremă

Ai si gel de curatare, nu? Daca pe ambele scrie 2 aplica-le in zile diferite.

Am, da, nu scrie să le aplic de 2 ori pe zi pe ele.

17 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

îs niște porcării, nu fac absolut nimic. Ai acnee, du-te la dermatolog, lasă toate farmacistele care îți vând ce li se zice să-ți vândă. Până la urmă ele nu-s medici și habar n-au să-și dea seama de unde îți vine vreo problemă, tot ce știu e din ce informații culeg și ele din stânga-dreapta

| Andreea930 explică (pentru Adry05):

Mda, acum urmez cu ce mi-a dat! De la catena am luat, nu am foarte multă acnee. Dacă ești din București știi vreun dermatolog bun?

| Adry05 a răspuns (pentru Andreea930):

Nu sunt

| Raducons a răspuns:

Trebuie sa dai pe fata si sa lasi asa, altfel, ce rost are sa mai dai, Nu te mai poti machia iti dai seama.

| Andreea930 explică (pentru Raducons):

Nu este vorba de machiaj, eu nu prea mă machiez, câte minute se lasă 1-2?

| Claudia10girl a răspuns:

Nu le-am folosit dar daca ai probleme cu acnee iti recomand sa cauti tratamentul natural de la Vervory. De cand mi-a zis medicul sa il folosesc am reusit sa scap complet de acnee.

| ihnei a răspuns:

Eu am scapat de acnee cu spanul cu sulf + alte tratamente date de un dermatolog, daca ai cap consulta un doctor

| Andreea930 explică (pentru ihnei):

M-am gândit și la asta, dar momentan nu am ajuns! Și am întrebat la farmacie

| anonimus111111 a răspuns:

Gerovitalul nu a fost foarte bun pe pielea mea!

| Andreea930 explică (pentru anonimus111111):

Poate nu l-ai folosit mai mult timp