| electrik_shok a întrebat:

a incercat cineva de aici un tratament de inalbire al dintilor cu lampa de fotopolim? Functioneaza, se vad rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| GeOrgEStyLe a răspuns:

Cunosc o amica care a facut un asemenea tratament da functioneaza. Dar daca ai o varsta frageda nu iti face deacum un tratament de albire din cauza ca iti dauneaza dintilor mai tarziu.Mai bine manaca multe mere si spala-te de 3 ori pe zi cu o periuta de dinti care nu are perii foarte tari!

| BamBum_3904 a răspuns:

Functioneaza! Sora mea a facut acest tratament, dar din cate stiu nu e recomandat persoanelor sub 18 ani.

Bafta!

| Malvina24 a răspuns:

Am inceput de 3 zile sa ma spal pe dinti de doua ori pe zi pe langa cu pasta de dinti cu un produs de albire a dintilor pe baza de peroxid.(Pearl drops-Whitening polish)

Cica ar trebui sa vad o diferenta cam in 3 saptamani!