| Rx5hnS a întrebat:

A incercat cineva dieta keto? Eu am aproape 2 saptamani de cand o fac si niciun rezultat.Mananc pe zi cam 10%carbs 65% grasimi si 25% proteina, dar nimic. Voi ati avut rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Da, eu. Cred ca nu ti-ai calculat bine, nu ai cum sa nu slabesti in 2 sapt cu keto daca o tii corect. Cam cat ai de dat jos?

| Rx5hnS explică (pentru alina2k18):

0.2 kg

| Rx5hnS explică (pentru Rx5hnS):

5.6 kile

| brokxy a răspuns:

Ai renuntat la sucuri acidulate, zahara, paine si toate alea? Si nici cartofii nu sunt buni. app: nu ai voie fructe deloc, doar legume verzi.

| Rx5hnS explică (pentru brokxy):

Da. Si ai voie fructe ca avocado, masline si fructe de padure

| ColdRexHD a răspuns:

Http://bit.ly/2ZqBpZJ
Ai aici un site unde iti poti comanda un pachet facut pe comanda pentru corpul tau. Introduci mancarea preferata, varsta, inaltimea, greutatea si cam la ce numar de kg ai vrea sa ajungi. Eu zic ca este foarte bun, mai ales ca nu este ceva general, bazandu-se pe corpul tau