| yoyo_2588 a întrebat:

A mai încercat cineva tratamentul cu Alopexy? Eu am parul rar si as vrea sa il indesesc, sa il fac dublu fata de cat este acum. Stiti cam cate fire ar creste pe luna? De asemenea, am auzit ca odata ce oprești tratamentul, firele vor cadea, eu nu as avea nicio problema sa il folosesc pe termen nelimitat, poate sa mai scad din doza mai încolo. Doar atat ma interesează, sa stiu ca functioneaza ca sa nu arunc banii aiurea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| WhiteLife a răspuns:

Bună! Eu am încercat cu Novophane și la mine a funcționat. Sunt pastile și le găsești în farmaciile Donna.

| AlMaDi a răspuns:

Eu nu am folosit acest tratament, in schimb mi-am facut o masca cu ulei de masline si ricin, inainte de a face baie pe cap, si am lasat-o sa actioneze mai bine de o ora, plus ca poti sa pui si galbenus de ou cu miere, iar efectele s-au vazut, dupa cateva luni.