La "Dragoste şi sex"?
Oare de ce s-au mai "inventat" acele CATEGORII de postări?
Postează la categoria potrivită, în caz contrar ţi se poate suspenda contul.
Asta e cea mai vizitata.
Acesta NU este un motiv pentru care să ÎNCALCI Regulamentul TPU!
Mare schema si ce daca am postat intrebara aici...acum pentru ca am gresit categoria o sa ma aresteze sau ce?
Lasa-te mane..ai sa vezi ca daca nu te gandesti si iti ocupi timpul cu altceva nu o sa mai ai probleme.
Depinde si cat fumezi.De obicei fumatori se lasa doar cand sunt pe cale sa pateasca ceva grav de la tigari dar nu-i bine sa astepti pana atuncea.Mai ales ca poti sa faci cancer la gat care se depisteaza de obicei in ultima faza, la plamani, la buza, la limba, iti poate opri circulatia sangelui in picioare in timp fara sa-ti dai seama si-ti poate amputa picioru/picioarele.Nu exista scuza pentru fumat.Nu pot sa stau 2 zile fara tigari ai zis.Ii cum ai zice nu pot sa stau 2 zile fara sa ma expun cancerului, si banilor dati degeaba
Totul se face cu vointa. Azi fumezi 3 tigari, maine 2 si poimaine 1. Iar a 4 a zi deloc, asta este doar o zicala dar pe prinicipiul asta trebuie sa mergi. Gandeste-te la nicotina care-ti intra in plamani, gandeste-te cat rau iti fac aceste droguri. Decat sa regreti mai tarziu ca nu ai facut asta devreme, mai bine fa-o acum, ai sa vezi, usor usor vei renunta, dar trebuie sa crezi in tine.
Eu cred ca ii ai perpeliti de afumati. adica intre foarte si foarte putin probabil de afumati, ceva gen friptura in sange.