Imi pare rau ca nu ai dspozitia necesara dar ce vrei tu nu este dieta este infometare.
Daca vrei sa slabesti numai mnca nimic si vei da jos treptat, mincarea ingrasa indiferent cît maninci este otrava toata mincarea care se gaseste in hipermarket
Slabesti daca cu dieta aia ai mai putine kcalorii decat arzi, si presupun ca ai.
Ce zie Cristi nu e corect, nu ingrasa oricat ai manca, se ingrasa omu doar daca are kcal in plus, nu cont ca ia mancarea din supermarket sau din alta parte.
Ca are mancarea E-uri e alta, dar nu are omu cum sa ia in greutate daca nu are mai multe kcal decat arde.
E-urile alea n-au calorii, se poate face un cancer dupa n ani sau nu.
Nu exista dieta cu apa si scortisoara. Se numeste infometare, si tot ce face este sa te imbolnaveasca pe termen lung.
Dupa 2 zile fara mancare organismul incepe sa manance din muschi, pentru a se mentine in viata. Si dupa aceea incepe atrofierea muschilor, dupa care iti ataca organele.
Daca nu ai avea atatea figuri "nu raspundeti cu X ca nu am dispozitia necesara" si ai asculta sfaturile oamenilor, poate ca ai reusi sa slabesti. Pacat
Focul nu se stinge cu benzină.
Slăbitul sănătos și eficient nu poate avea loc instant
Https://www.drmax.ro/......-o-utiliza
Se consumă moderat, are contraindicații și nu se folosește la slăbit.
N-a tinut-o, dar a incercat. Avea ceva probleme de sanatate intre care diabet si s-a gandit ca il ajuta, dar dupa prima tentativa i s-a facut foarte rau - ori de la miere, ori de la scortisoara, ori de la amestec si a renuntat. Mi se pare o cantitate mare de scortisoara comparativ cu cat pun de obicei in prajituri. Uita-te si pe contraindicatii daca vrei sa incerci.
https://www.sfatulmedicului.ro/......arei_16566
https://www.drmax.ro/......-o-utiliza
https://www.stirilekanald.ro/......i-20063146
Adica sa bei doar apa cu scortisoara si sa nu mananci?
Mai bine bei apa normala ca e acelasi lucru.
Si mai iei vitamine pe langa.
Dar ma indoiesc ca te ajuta scortisoara.
Scortisoara nu slabeste. De unde le scoteti?
Bine, nu iti recomand mancare sanatoasa. Iti recomand MANCARE PUTINA! Voi credeti ca a trai bine inseamna a va indopa?
" noi" sportivii murim de foame si tot nu slabim din cauza organismului care este obisnuit cu deficitul caloric.Iti garantez eu ca niciun sportiv nu se indoapa si putini ne bucuram de mancare.Caut ceva de slabit in disperare, de aceea am dat peste aceasta dieta
Banuiesc o mare minciuna aici. Sportivii primesc multa mancare, tocmai pentru ca depun si mult efort. Si nu mancare "goala" ci hranitoare.
Din pacate nu e adevarat.In mod normal da, mancam mancare si hranitoare doar ca inainte de meciuri, la proba cantarului nu cred ca vrei sa stii ce efort si ce dieta avem.Bem apa distilata sa nu avem retentie de apa, ceaiuri diuretice, mancare aproape deloc.Si din cauza asta iti dai seama ca ni se incetineste metabolismul iar dupa meciuri, ca sa nu ne ingrasam ne calculam sfanta rata metabolica si mie cel putin imi ies caloriile si mai putine.Pana la urma nu am tinut dieta cu apa si scortisoara deoarece am inteles de la cineva ca scortisoara ti se depune pe trahee si sa imi creeze probleme care pe viitor mi-ar putea afecta performanta
DianaAndre întreabă:
Alexandraesanu întreabă: