anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aș vrea și eu să știu cum mă pot ingrășa rapid. Fără mâncare fast-food, pentru că nu îmi place deloc! Mă tot chinui și nu reușesc să pun măcar 3-4 kg. pe mine. Fără nutritionist, doar o dietă pe care pot sa o respect cu exactitate si să fie eficienta..Toți imi spun că sunt slabă și că la vârsta mea ar trebui să am cel puțin 45 de kg, si eu am 39, la 14 ani. Văă roog frumos, doar o DIETĂ!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| RedNose a răspuns:

Nu exista dieta de ingrasare. Daca un organism bun,care asimileaza bine nu te vei ingrasa, chiar daca mananci fast-food-uri sau dulciuri, mai rau iti faci. Mai de mult a fost invitat un nutritionist la o emisiune la tv si spunea ca nu e bine sa te ingrasi ci sa iti tonifici muschii ca sa iei masa musculara. Deci cel mai bine e sa mananci cat mai sanatos si sa faci diferite exercitii sau sa mergi la sala pentru ati tonifia muschii(vei prinde forme daca mergi la sala sau faci exercitii pentru unele grupe de muschi, gen fesieri, abdominali etc)
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| DenIsa_Deny_1996 a răspuns:

Eu cred ca nu esti atat de slaba sa te mai ingrasi eu am 16 ani si am 50 de kgbig grin si ma simt bine in pielea mea nu trebuie sa te schimbi pentru nimeniwinking cine te place te place asa cum esti! poate te vei ingrasa mult mai mult decat iti vei dori si o sa regretibig grin