Sport regulat inseamna minim o ora pe zi. daca tii cura, atunci trebuie sa faci cel putin doua ore de sport intens pe zi, nu 4 ore pe saptamana. 4 ore pe saptamana nu este nici macar minimul pentru o viata normala.
Sa faci ce a facut mama ta. Probabil mai putine ore la calculator, mai mult mers pe jos, mai mult stres, mai multa treaba acasa si la serviciu si masa inainte de ora 7 seara.
Fa cel putin 2 ore zi sport, redu din mancarurile grase =>manaca mai putina paine si bea 2 litri apa pe zi
Stiu cum e nici eu nu pot sa slabesc doctora mi-a zis pana nu imi vine cilclu nu imi da nici un regim pentru ca trebuie sa vada da am probleme cu cladele si daca intrebi cati ani am am aproape 13. Asa daca ti-a venit ciclu du-te la doctor sa vezi daca ai probleme cu cladele daca nu ti-a venit asteapta (daca nu ti-a venit deloc )
Ai putea incerca dieta aceasta: mananci doar compot de mere neindulcit si supa de pui fara sare, daca ti ai chef de o gustare poti manca un baton Fibrobar. Nu te infometezi si slabesti usor!
OchiiAlbastrii20 întreabă: