| MamaOmida69 a întrebat:

Acu 2 zile am calcat intr-un tarus ascutit. ( acesta a intrat doar cativa mm in piele. ba chiar pot sa spun ca doar m`a zgariat) doar ca a curs mult sange si acu e umflat? E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| KaterinaPetrova a răspuns:

Ti s-a umflat pentru ca poate ti-a ramas vreo aschiuta de la lemn aclo.asa mi s-a intamplat si mie. uita-te cu atentie, poate o vezi si scoateo cu o penseta sau cu un ac.

7 răspunsuri:
| starmaker a răspuns:

Daca era de metal ruginit fugi la doctor! Oricum du-te la un medic sa te vada daca e umflat. Sanatate!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca nu ai dezinfectat cu atentie poate fi grav. E bine sa mergi la medicul de familie pentru tratament local si poate antibiotice.

| MamaOmida69 explică:

Era ceva de lemn. si doar mi-a zgariat mult pielea. Am dezinfectat cu spirt thinking

| RandyMarsh a răspuns:

Te sfatuiesc sa te duci la doctor caci s-ar fi putut infecta. Funda?

| cristicosmin2226 a răspuns:

Frate e foarte periculos, daca in ce ai calcat tu era de fier si era ruginit, daca e asa trebuie sa te duci la urgente sa iti faca doar o injectie de anti-tetanus(nu doare rau) daca nu te duci ti se va infecta, sh e posibil sa ti se unfle piciorul pana sus, sh atunci e ff grav.

| cristicosmin2226 a răspuns:

Daca ai calcat in ceva de lemn nu e nimic, ati va trece in maxim 2 saptamani, nu e nimic, e doar un tep acolo sh de aia ti s-a umflat,

ps imi dai funda am mare nevoie de ea

| MamaOmida69 explică:

M`am uitat dar nu era nimic. thinking plus ca lemnul a intrat f putin in picior