| xbuburuzax a întrebat:

Acum 10 zile mi s-a extras o măsea, în aceeași zi mi s-a făcut și implant. Nu m-a durut tare după ce a trecut efectul anesteziei. Acum după 10 zile parca mă deranjează mai tare zona aceea, mă mai doare uneori, dar nu insuportabil. Credeți că este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal, dar durerile vor continua. Nu trebuia sa iti bagi implant, e un corp strain si organismul nu tolereaza asta.

| AppleFanBoy a răspuns:

Am patit si eu la fel, ma mai doare si pe mine din cand in cand. Nu trebuie sa te sperii, o sa treaca peste ceva timp. Am avut si eu o extractie de masea acum un an, din pacate am ramas amortit cu juma de buza, barba si gingia in locul extractiei. Cred ca mi-a atins nervul si nu o sa-si mai dea drumul niciodata. In locul tau as fi fericit, as prefera mai degraba sa ma doara decat sa raman amortit toata viata. De atunci nu ma mai duc la dentisti, am suportat durezi ingrozitoare, mai bine decat sa mai patesc ceva. De obicei cand ma doare, apas gingia pe langa si imi trece, mai trebuie sa iau si Ketonal daca durerea persista.