Salut! Vreasu sa stii ca nu esti singurul caz in aceasta lume. Acel vis urat din urma cu 2 ani este posibil sa fi fost generat de o intamplare din Trecutul tau ceva care s-a intamplat si te-a afectat poate fara sa stii in mod si pe plan emotional. Si eu iti recomand sa mergi din nou la Pshiolog. Nu te ingrijora de unele intrebari pentru ca indiferent ce fel de intrebari puse conteaza eu iti recomand sa raspunzi sincer la ele pentru ca in functie de raspunsul lor va fi prescris un tratamet pentru tine. Nu asculta Sfaturile populare adica nu lua medicamente dupa ureche. Te rog frumos pentru binele tau incearca sa-i spui Pshiologului ce intamplare din viata te crezi ca Genereaza acel vis. Raspunsurile tale vor beneficia de mazima Confidentialitate nu are voie prin Lege sa discute înafara de tine cu altcineva problemele tale. Atfel risca cel putin 1 an inchisoare. Cu respect Roibu Constantin utilizator Tpu.ro
Daca se mai repeta, e de psiholog.
Daca nu, asigura-te doar ca dormi cat trebuie si ca te obosesti in timpul zilei.
Stai linistit, toata lumea a visat macar odata urat si a vorbit in somn. Nu ai de ce sa iti faci griji . Eu m-am trezit de cateva ori mergand prin casa in somn ).