| gina09 a întrebat:

acum 2 luni mi-a intarziat ciclul cu cateva zile m-am speritat am facut un test de sarcina a iesit negativ, a 2 zi dupa test mi-a venit ciclul asta fiind in 26 dupa ciclu mi-am mai facut un test tot negativ. acum o luna mi-a venit in 23, nu am greturi, sani nu au luat in volum, nu sunt sensibila la mirosuri, mamerele nu sau schimbat nu am observat semne vizibile. inca nu m-am imbolnavit stiu ca e normal sa intarzie o saptamana sau mai mult daca e vorba de delegrari hormonale asta sa fie si la mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Menstruatia nu vine exact, la o data fixa, sau dupa un numar anume de zile.
Vine la aproximativ la 28 de zile. Aproximativ. Depinde de corpul fiecareia.
Probabil nu ai nimic, avand in vedere ca ti-a intarziat relativ putin, cateva zile.
Totusi ca sa fi sigura si sa nu ai vreo surpriza (in cazu in care ai avut contact neprotejat si stii ca te poti astepta la asta) cel mi bine ar fi sa mergi sa-ti faci analize sau control.
Testele de sarcina nu sunt intotdeauna precise, mai ales daca ai facut numai unul singur odata.

| drogh a răspuns:

Nu trebuie să te sperii. Menstruaţia este o dată la 28 de zile. Dacă cumva întârzie înseamnă că ori ai răcit la burtă, ori de data asta vine neregulat. Testul de sarcină ţi-a arătat negativ, deci nu ai motiv de teamă. În caz de ai avut contact sexual neprotejat, trebuie să-ţi consulţi ginecologul pentru un control. Şi, de ai dureri pe medicul de familie.

| 0rlando a răspuns:

Dacă te-ai speriat o dată, te-ai speriat și a doua oară, de ce nu te înveți minte și nu te protejezi?
Da, întârzierea menstruației este normală, poate întârzia și până la 10 zile, fără să existe complicații, dar nu crezi e mai bine să eviți probleme de genul ăsta?

| gina09 explică:

Nu am mai avut contact sexual de la ultimul test

| Azµre a răspuns:

Nu mai bine vezi un medic? Poate fi o infecție, o răceală, o dereglare și multe altele.