| JaDiDaTa a întrebat:

Acum 2 luni presupun, am avut ultima menstruatie. Am avut o saptamana, apoi peste cateva zile mi-a venit iar. Dupa, pana acum inckusiv, nu mi-a mai venit. Trebuie sa mentionez ca am trecut prin schimbari de alimentatie, reducand dulciurile, prajelile, etc (vreau sa slabesc). De asemenea, imi e rusine sa recunosc, sper sa nu ma judecati, dar in vremea aceea (cand inca aveam menstruatie) vomitam. Gen, 1 data pe saptamana si nu in fiecare. Aveam momente in care cedam, mancam compulsiv, mult mult, si nesanatos, tort tort si alte dulciuri facute de mama/cumparate. Cred ca am vomitat de vreo 5 ori in total, dar am terminat. Din propria vointa, nu din cauza menstruatiei, atunci nu stiam ca n-o sa-mi mai vina. Anemie n-am, mi-am facut recent analizele, am hemoglobina cam mare si ceva la ficat, nu prea grav(din cayza alimentatiei, presupun). Acum, intrebarea este, este posibil sa fiu bulimica? Din moment ce nu mai simt nevoia sa vomit, nu mai fac asta si am facut-o de putine ori? Am citit pe Internet ca si lipsa menstruatiei e un semn al bulimiei dar imi e greu sa cred ca am. As vrea sfatul cuiva care a suferit, sau cunoaste pe cineva in situatia mea. Chiar si al unui medic. Saptamana viitoare, marti, voi merge la ginecolog oentru a vorbi despre poroblema asta. Am 15 ani. Este prima mea vizita. Sa spun de "scaparile mele"? Si mama mea va fi prezenta iar ea nu stie. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AlinAchim a răspuns:

Ar trebuii sa mergi la doctor, desigur daca ti la sănătatea ta.