| Andra098 a întrebat:

Acum 2 luni si 2 saptamani mi-am pus pierce in buric. In prima luna am folosit tetraciclina crema(antibiotic). Dupa asta am inceput cu un cicatrizant din galbenele, tataneasa, musetele.Folosind mereu si apa oxigenata, de cateva ori pe zi. De 3, 4 zile la gaura de jos s-a format o zona rosie, ca si o besica, insa fara lichid. Mi-a curs mult lichid galben din gaura, dar am curatat locul mereu totul fiind dezinfectat, maini curate. Cu ce as putea sa-l faca sa-si revina? Sa incep din nou cu antibiotic, ce sa fac sa dispara infectia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Dana211 a răspuns:

Din ce explici tu si mai ales dat fiind timpul care a trecut de cand ti l-ai pus e clar ca organismul il respinge si atunci nu poti sa faci nimic decat sa il dai jos. Eu am patit la fel la ureche ( si urechea in mod normal la astfel de lucruri se vindeca cel mai usor) si a trebuit sa imi scot definitiv cercelul pentru ca nu mi s-a vindecat nici dupa 4 luni indiferent cu ce am dat. Iar pentru ca am insistat atat de mult sa nu il scot am ramas si cu o vanataie de toate frumusetea

| EdwardEtc a răspuns:

Eu am avut in buza dar l-am dat jos pentru ca si mie imi iesea un lichid pe langa gaura.Eu te sfatuiesti sa mergi la salonul unde ti l-ai pus si te vor lamurii ei.