| Baddiexoxo344 a întrebat:

Bună! Acum 2 săptămâni am căzut în fund (pe zona coccisului) m-a durut 3-4 zile și după nu mai aveam nimic. Sapt trecută am fost bolnavă (puroi în gât, urechi înfundate, febră și amețeli) am luat antibiotic pentru puroiul din gât iar după două zile de la luatul antibioticului m-am trezit iar cu o durere ușoară de coccis. Acum mă doare puțin cam tare, mi-am mai pus gheața și a mai trecut din inflamație dar in rest când stau pe spate simt o ușoară crestătură (posibil să fie un mușchi)? Tin să precizez ca este pe partea dreaptă. Dacă știți ce aș putea face vă rog ajutați-mă ofer funda!❤️

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| StudentLaMedicina a răspuns:

Nu are nicio legătură Antibioticul cu revenirea durerii. Ce poți să faci este să mergi la un doctor să excludă că s-a rupt ceva, apoi când ai confirmarea că nu e nimic rupt să mergi la fizioterapie.

2 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Înseamnă că te-ai lovit tare dacă te-a durut atâtea zile.