anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 2 saptamani am fost la medic in urma unor dureri de spate care nu imi treceau de o saptamana. Medicul m-a diagnosticat cu lombosacralgie. Mi-a dat de urmat un tratament cu vimovo si un set de exercitii. Durerea a mai trecut de atunci. Apare doar dupa ce fac mult efort. Anul viitor imi doresc foarte mult sa dau la politie, dar imi este foarte frica ca spatele nu o sa isi revina complet. Este posibil sa fiu respinsa din aceasta cauza? Cum ar trebui sa incep sa fac sport? Daca folosesc o bicicleta fitness o sa ma ajute?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| gheorghe699 a răspuns:

Te ajuta orice exercitiu fizic, dar incepe gradat, si cresti treptat, in timp.

| PsyhoChild a răspuns:

La academie te resping daca ai orice fel de boala. Eu spun sa faci exercitiile pe care ti le-a dat medicul si sa urmezi tratamentul pana iti revii de tot. Sanatatea trebuie sa fie pe primul loc