Iti poti prepara masti din ou, ulei de masline, lapte, vitaminele A si E lichide, sucul lamailor, miere. Masca o aplici pe par de fiecare data cand faci baie pe cap, si o lasi sa actioneze o jumatate de ora sau o ora. Nu conteaza daca o tii si mai mult, nu are ce rau sa iti faca.
Sa iti zic ceva: Si eu m-am vopsit de foarte multe ori si imi cadea parul foarte mult si am incercat o groaza de sampoane, masti si sprayuri pentru asta dar nici unul nu prea a dat rezultate. Exceptie face samponul pe care il folosesc acum. L-am cumparat de la plafar cu 15 lei. Este de la Corona si este cu henna. E foarte bun si in plus ii lasa parului si reflexe aramii roscate. Eu am parul vopsit un saten deschis, spre roscat. Nu stiu daca la tine se vor vedea reflexele dar cert e ca isi face treaba!
Ar trebui sa folosesti mai mult masti facute in casa decat cele din magazin.au prea multe chimicale si iti pot face mai rau.cauta pe net masti home made pentru caderea parului (de obicei sunt cu miere/ulei de masline/lapte). si ca vitamine eu ti-as mai recomanda si vitamina a si capsule de vitamina e.la fel se fac masti si sunt f bune(am avut aceeasi problema cu tine. tot de la brunet).
Succes.