| blacklilly a întrebat:

Buna,acum 2 zile am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani, eu si prietenul meu suntem impreuna de 5 ani si aveam amandoi 23 de ani,nu avem o situatie financiara ft buna,suntem inca studenti la master si nu cred ca ne-am descurca sa crestem un copil.Dar inca nu ne-am decis daca sa-l pastram sa nu, mai avem 2 saptamani sa ne decidem deoarece deocamdata este foarte mic.Parintii nostri sunt alaturi de noi si spun ca ne sustin indiferent de decizia pe care o luam! Eu va intreb in caz ca am alege intreruperea de sarcina,ce clinica ar fi potrivita pentru treaba asta? Eu am auzit de cei de la Marie Stopes sau Clinica Elite, voi ce imi recomandati? Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| DelphhiN a răspuns:

Nu, te rog frumos nu il omor, va rooog
cum te poti gandi la asa ceva, te gandesti doar la tine, iti vrei viata de tanara nu? dar daca dupa ce te hotarasti sa ai un copil d-zeu nu o sa ti mai dea?

| Marina92 a răspuns:

Eu iti recomand sa il pastrezi. Parerea mea este ca un avort e o crima iar un copil este intotdeauna o binecuvantare. Dar desigur, decizia este a ta.