| riki10004 a întrebat:

Acum 2 zile am baut apa dintr-o sticla din care bause inainte o fata si nu ibsnuiesc sa beau dupa altcineva. Acum mi-a iesit o mica buba la buza,sa fie de la fatul ca am baut apa dupa fata asta? Intrebarea este cum sa scap de chiestia asta,e ca un fel de cos, are ceva galben in interior, dar ma doare daca o ating.
Multumesc :*!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Daca este dureros este posibil sa fie un herpes, mai ales daca ea a avut o eruptie in perioada aceea.Te poti duce la farmacie sa intrebi de o crema pentru asa ceva.

| ℓσяєภยş a răspuns:

Este herpes acea bubita care te doare! Se intampla des cand bei apa dupa cineva, si mie mi s-a intamplat, nu te teme, nu e nimic grav, te dai cu cu crema de galbenele si in nici un caz sa nu pui pasta de dinti pe acel herpes pentru ca o sa se faca mai urat (se va face scoarta) si nu arata bine...eu dupa ce m-am dat cu crema de galbenele mi-a trecut dupa 4-6 zile(cred)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Poate fii un herpes, sa-ti fie invatatura de minte sa nu mai bei dupa altcineva.
Pui crema de galbenele, in cateva zile iti va trece.
Cu placere, ai grija de tine ce faci.
Te pup!

| BlackRose_2003 a răspuns:

Se numeste herpes si trebuie sa te dai cu crema Aciclovir care e foarte buna pentru herpes si vei scapa de el in cateva zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E posibil sa fie din cauza asta, du-te la farmacie si vezi ce-ti da acolo!