| Bianca1526 a întrebat:

Acum 2 zile m-a intepat o viespe in 3 locuri diferite. Prima data am crezut ca era o albina insa m-a intepat de 3 ori si nu era niciun ac.
Mi s-a unflat deci in jurul intepaturii s-a facut alb ca si atinci cand te atingi de urzici si langa asta s-a facut o pata rosie. In cateva minute a trecut dar inca ma mi doare. Oare inca mai am venin sau de ce inca ma mai doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DanielVălean a răspuns:

Nu cred ca mai ai venin, dar durerea asa e dupa o muscatura de viespe, nu de albina, dureaza ceva pana se regenereaza pielea si nu te mai doare.

2 răspunsuri:
| TheFallen666 a răspuns:

Veninul ese dupa ce ai mancarimi dar din cate stiu parca dupa ce ma musca puneam imediat spirt si dup 5 minute nu ma mai durea

| Afrikanu a răspuns:

Cand incepe sa ai mancarimi in zona respectiva atunci iese veninul si o sa-ti treaca