Operatia este de apendice. Apendicita este boala. Poti sa dai pansamentul jos, sa dai cu Betadina sau apa oxigenata si sa pui altul (dupa ce se usuca). Poti sa lasi si fara pansament. Ranile se vindeca mai usor fara sa fie acoperite. Doar sa te speli bine seara si dimineata si sa dai cu dezinfectant. Nu cu spirt.
Nu stiu ce vrei sa spui cu link-ul ala si nici nu ma intereseaza. Nu te-am intrebat nimic. Daca esti nelamurit cu ceva intreaba-ma.
Pansamentul il tii pana se inchide bine rana. Se poate folosi numai betadina si nimic altceva la 2 zile, chiar 3 daca rana arata bine si schimbat pansamentul. Poti renunta si la betadina dupa cateva zile. Masoara taietura cu o linie si cere la farmacie niste plasturi. In vreo 2-3 sap.esti nou.
https://www.google.ro/......ps?/search
Scopul pansamentului e sa mentina plaga chirurgicala curata. Inca vreo 3 zile trebuie facuta toaleta plagii cu solutie de betadina si schimbat pansamentul apoi poti lasa si fara si sa te speli normal cu sapun antibacterian.
Asa am patit si eu, nu iti face grij, nici eu nu aveam pansamentul bine lipit si nu am patit nimic. in primele zile dupa operatie, pana se stabilizeaza zona. dupa nu cred ca e o problema, iti spun din experienta personala
Si eu am o problema... dupa cate zile sa schimb bandajul dupa prima bandajare...multumesc