| Ellyyaaa332 a întrebat:

Acum 3 ani m-am operat de chist ovarian si mi s-a scos ovarul stang. De atunci iau la sfatul medicului anticonceptionale. Mai aveam 2 saptamani pana la terminarea blisterului si implicit pana la perioada in care trebuia sa imi vina mensteuatia, dar am vazut ca am secretii maronii si dureri in zona ovarelor. Ma poate ajuta cineva cu o parere? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Sunt reactii de la anticonceptionale, in acest caz consulta de urgenta medicul ginecolog. Si eu am fost in aceeasi postura acum multi ani, ovar drept extirpat, dupa operatie anticonceptionale prescrise si 2 menstruatii intr-o luna venite. A trebuit sa opresc anticonceptionalele, asta dupa ce am fost la o vizita la medic. Nu sta, mergi maine, caci nu-i de joaca!

| Ellyyaaa332 explică (pentru MihaelaDart):

Multumesc frumos! Maine dimineata am programare la medic! Sper sa fie totul bine?

| MihaelaDart a răspuns (pentru Ellyyaaa332):

Sanatate!

2 răspunsuri: