| fairylights00 a întrebat:

Acum 3 ore am fost la inot si dupa ce am facut cateva bazine, am trecut la sarituri. Cand am sarit (de la doar 1 metru) si am intrat cu capul in apa,am inceput sa simt o intepatura foarte puternica in urechea stanga. Imediat cum am iesit la suprafata,am inceput sa si ametesc. Nici pana acum nu mi-a trecut durerea si nici nu mai aud la fel de bine cu ea. Nu este infundata. La inceput simteam si un usor discomfort in amigdala (bineinteles,tot stanga). Cand am iesit din bazin, nu aveam urechile infundate si s-a întâmplat abia dupa impactul cu capul in apa. Tin sa mentionez si ca am sarit in picioare si nu in cap. Ce poate sa fie? Trebuie sa ajung la ORL daca nu imi trece pana maine dimineata? Mulțumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Ar cam trebui sa mergi la orl sa nu fie ceva la timpan

| Alexandrudan19996 a răspuns:

Exact asa am patit si eu. Am tot lungit-o si nu m-am dus la doctor pana ce am ajuns la urgente intr-o noapte. Cel mai repede la un doctor orl