| Zapaaacita a întrebat:

Buna acum 3 zile am fost in coma. faza e ca 1.vedeam cu ichii inchisi tt, 2.auzeam ceva ce ma enerva dar sh speria. 3. vedeam ceva portocaliu plin de lume. 4., imi vedeam corpulhappy 5, pluteam sh tipam. sh eram constienta akl unde eramhappy ce pot sa fac sa uit? fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| T3qUyLa a răspuns:

Ai intrat in moarte clinicawinking nu stiu ce sa-ti zic cred ca ar trebui sa consulti un pshiholog

5 răspunsuri:
| fuckThisLife a răspuns:

Pai sunt niste pastile dar nu mai stiu cum se numesc,presupun ca sunt destul de scumpe,dar sunt in asa fel create,facute ca sa iti stearga ceea ce pe tine te terorizeaza, ma rog, e vorba de amintiri

| viooiv a răspuns:

Scuze dar ce ai patit? Mergi la un Doctor Pshiatru.

| syphon a răspuns:

9mm

cel mai bun antidot, esti intr-o stare grava si trebuie sa o faci pentru familia ta.

| Crivi a răspuns:

Sa nu mai iei etnolaughing)

| Zapaaacita explică:

Ce pot sa ziclaughing)... am luat niste pastile nu mai stiu cum sn...M5 la puterelove struck ieri am fumat sh eram sm duc dea'n p//a