| Alina1101 a întrebat:

acum 3 zile mi-am pus piercing in limba, in jurul gaurii din cauza bilei s-a format o "groapa", e normal.eu cred ca e din cauza ca s-a umflat limba si piersu nu mare, e unul normal.si inca ceva, am si niste "galme" tari pe limba in juru piercingului, e cumva o infectie? Vreau raspunsuri certe de la cunoscatori.va multumesc! funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| meduzza a răspuns:

Nu e infectie. crede-ma ca simti ft rau daca e infectie nu doar galmetongue alea sunt din cauza ca ai limba inflamata. Ia un ketonal si o sa iti treaca in 2 saptamani maxim

| kyGirL a răspuns:

Nu stai linistita...Si eu am avut asa e din cauza ca te joci cu pirce`ul si nu s-a vindecat rana

| Sari_Ada_1997 a răspuns:

Buna. stiu ca au trecut ani de cand ai scris aici, dar sper sa imi raspunzi. ti-a trecut acea gropita.de sub piercing? am si eu de 6 zile si tot asa am gropita in care se adanceste biluta piercingului. sper sa rasp.