| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Acum 4 saptamani am fost internata in spital din cauza unei gripe foarte urate. Am stat o saptamana si pe tot parcursul acesteia am avut tuse, răni si arsuri in gât. Dupa ce am iesit din spital si mi-a trecut gripa, a rămas o tuse foarte urâta si ranile si arsurile din gât. Am fost la pneumologie si am aflat că pe lângă gripa am avut si o pneumonie de toata frumusetea. Am urmat tratament si ulterior si durerile in gât au disparut. Lucrul care mă pune foarte tare pe gânduri este că azi dimineata, m-am trezit cu o senzatie foarte ciudata in gât, fix in locul unde a fost cea mai mare leziune. Nu m-a durut dar parca am simtit-o nevindecata. La ce specialitate ar trebui sa merg sa imi fac un control pentru asta? Fara gluma, in 4 saptamani ar fi trebuit sa se vindece...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"o senzatie foarte ciudata in gât...La ce specialitate ar trebui sa merg sa imi fac un control pentru asta?"

îi zice o-re-le

| darrio2007 a răspuns:

Ai auzit de ORL?

| IL0VEDINER0 explică (pentru sierra1):

Am auzit, dar stiam ca e doar pentru ochi, nas si urechi

| sierra1 a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Otorinolaringologie, sau prescurtat ORL, este specialitatea medicală care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului, gâtului, căilor respiratorii superioare, sinusurilor

Deci...