| IceCreamDoll a întrebat:

Buna,
Acum 4 saptamani mi-am prins un deget in usa. Mi-a sangerat putin, m-am dat cu apa si mi-a trecut. De vreo saptamana am observat ca unghia de la acel deget s-a albit in locul in care mi-am prins degetul. De ce? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Este o sechelă în urma traumatismului suferit.
Nu faci nimic.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| florinell a răspuns:

Buna,pai daca ti-a fost afectata unghia,atunci iti creste alta sub ea,de aceea ti se vede ceva alb, iar cand unghia va creste destul, asta lovita va cadea.Numai bine.

| andreea_7819 a răspuns:

Nu e nimic in curand o sa-ti creaasca alta unghie.Eu mi-am apasat pompa de umflat pe degetul de la picior si s-a invinetit m'a tinut toata vara apoi a trecut poate tie iti va cadea unghia.Dar poate o sa-ti treaca nu te ingrijora nu e nimic fa-o cu lac si nu o sa se vadabig grin:*

| Nickelback a răspuns:

S-ar putea ca sa ti se innegreasca dar na depinde oricum nu e nimic grav nu trebuie sa faci nimic

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E locul unde s-a desprins unghia de patul unghial. Nu poti face nimic, las-o in pace.