| Horan_Paty_1997 a întrebat:

Acum 5 luni mi-a căzut o masea. Nu era masea de lapte,și nici nu era stricată. A căzut dintr-odată. Exact după ce a căzut, a început să-mi crească alta in locul ei. Problema este că am dureri groaznice. Înainte aveam dureri de vreo 2 ori pe săptămână,acum am dureri zilnic, fără oprire. Nu pot dormi și nu pot manca,niciun medicament nu-și face efectul, și încă dabea a ieșit la suprafață, in 5 luni. As vrea să știu ce pot face sa calmez durerea, cat dureaza să crească și dacă este posibil să scot măseaua deși încă nu a crescut.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poate este maseaua de minte, aceea trebuie scoasa de medic, mergi la medicul stomatolog dar intre tiump fa ti o radiografie panoramică a danturii ca acel medic dentist sa vada exact cauza si sa ti dea tratamentul adecvat, ce varsta ai? Sănătate multă.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Domnul Cristi din Bucuresti mi ai evaluat raspunsul ca fiind eronat, te intreb si eu, ai idee cate perechi de dinti iti cresc de a lungul timpului?
Maseaua d minte creste o singura data in viata, nu exista masea de minte de lapte
Iar legat de restul dintilor si maselelor iti cresc cele de lapte iti cad alea si cresc cele defitiv.
Crede -ma ca stiu ce vorbesc.
Va dati cu parerea dar multi habar nu aveti ce spuneti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu era masea de lapte cum spui tu, nu ar avea cum sa creasca alta in locul ei. Oamenii carora le cad dintii, de ce nu le cresc altii?
Nu inteleg cum poti sta cu durere si nu mergi la dentist.
Durerea poate fii din cauza ca maseaua ta abia crescuta s-a cariat deja. Te-as sfatui sa mergi la dentist fara frica, suntem in 2018 aproape, nu mai e dentistul asa un chin ca pe vremuri, cu o mica anestezie nu mai simti nimic cand iti umbla acolo

| Horan_Paty_1997 explică (pentru anonim_4396):

Pai măseaua de lapte mi-a cazut când eram mai mica, și a crescut alta in locul ei, măseaua normala. și aia nu era stricată, era perfect in regula și a căzut așa dubios. și acum creste alta, e a treia măsea care a crescut în locul ăla.

| alinadianaaa a răspuns:

Consulta un medic stomatolog el te va sfatuie ce este de facut, nu okti sa stai acasa asa